Alert Partners: RWM. Wie is RWM en wat doen zij?

Woon je in Sittard-Geleen, Beek, Beekdaelen of Stein? Dan zal RWM je vast en zeker iets zeggen. Maar wat is RWM en wat doen zij eigenlijk? RWM ofwel Reinigingsdienst Westelijke Mijnstreek is een bedrijf wat actief is binnen de afvalbranche is. RWM is dé specialist op het gebied van huisafval.

Stilzitten? Dat kennen ze niet, continu zijn ze bezig met het zo snel en efficiënt mogelijk ophalen van afval en de verwerking hiervan. Tijdens de overname van huisvuil zijn er zo’n 110.000 nieuwe containers bijgekomen waar RWM voor verantwoordelijk is.

Wat zijn de kernwaardes van RWM?

Duurzaamheid is binnen het bedrijf een belangrijke kernwaarde, dit is dan ook terug te vinden binnen de milieuparken die RWM beheert binnen de eerder genoemde gemeenten. Naast de vriendelijke medewerkers die je er tegenkomt merk je dan ook op dat zij hun taken met een grote verantwoordelijkheid uitvoeren. Zij zijn een scherp toeziend oog om u als bezoeker te helpen bij de sortering van het materiaal.

Verder biedt RWM veiligheid op de weg in de strenge wintertijden om ervoor te zorgen dat iedereen veilig de weg op kan. Dit doen zij door de hoofdwegen ijsvrij te maken voor dagelijks verkeer.

Daarnaast richt RWM zich op het beheer van de milieuparken in de Westelijke Mijnstreek en de reiniging van de verharde openbare ruimte.

Als laatste draagt RWM bij aan een stukje leefbaarheid binnen de gemeenschap. Zij beperken de last van onkruid en houden de straten bladvrij. Op deze manier geniet iedereen van zijn eigen buurt en stad.

Werken bij RWM

Voor al deze taken zoekt RWM regelmatig mensen die het team willen versterken en graag met hun samen willen werken. Zij worden ingezet voor het uitvoeren van bijvoorbeeld het legen van prullenbakken en het verwijderen van zwerfvuil als belader. Daarnaast is RWM altijd op zoek naar onkruidbestrijders en chauffeurs die ingezet kunnen worden in Sittard-Geleen, Beek, Beekdaelen en Stein.

De Samenwerking tussen RWM en Alert

“Binnen RWM zijn we altijd op zoek naar gemotiveerd personeel. Alert is hierbij een belangrijke schakel in het vinden van deze medewerkers. De afgelopen jaren hebben Alert en RWM hierin gezamenlijk opgetrokken. Zoek jij een baan? Laat het Alert weten!” Aldus Ralf Krewinkel, de directeur van RWM.