leo mag met pensioen

Op zijn 65’tig-jarige leeftijd is Leo in contact gekomen met Alert. Vol vrolijkheid en energie wilde Leo aan de slag te gaan! Alert wist Leo te matchen met een passende vacature bij Dynagroup.

Ondertussen is Leo aan het genieten van zijn pensioen, terwijl hij voor zijn plezier nog een paar dagen per week doorwerkt bij Dynagroup. Dat is wel een verassing waard! Daarom ging Estelle op pad om Leo te verassen met een speciaal Alert pakket.

het gedicht van leo

Een dag later stond Leo met wat lekkers en prachtig gedicht bij Alert Heerlen op de stoep. Dit gedicht willen wij jullie natuurlijk niet onthouden.

Team van Alert

Ga er maar aan staan en vind
met 65+ nog een baan
want, van de gemeente
mocht ik nog niet gaan.

De pensioendatum kwam dichterbij
maar nog niet-voor mij.

Zocht mijn plek-en eindigde bij-
het team van Alert.

De begeleiding van hun, was vóór mij
een zegen, geen straf
een luisterend oor, indien nodig
-meteen- nooit achteraf

Dus van mij-naar jullie
gemeend en oprecht
een groot compliment

Bij Alert gekomen en gebleven
totaal géén berouw of spijt
-en-
voor mij – op terug te kijken
één héél bijzondere tijd!

Leo

happy.work.life

Bij Alert geloven wij in het principe ‘When work is a pleasure, life is a joy’. Wij zijn ervan overtuigd dat mensen gelukkiger zijn wanneer ze plezier halen uit hun werk en andersom ook beter presteren op hun werk wanneer ze goed in hun vel zitten. Kort gezegd: people work better when they are happy. Dit doen we door de juiste mensen te koppelen aan de juiste baan.

Klik hier om je in te schrijven bij Alert en ontdek net als Leo Happy.Work.Life. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten.